Wikia


Farismann.jpg
Carolus Farissman (echte naam Carl Jozef Farman, Dudlerdörf (Nunn), 30 april 1966) is een mediafiguur, presentator, omroeper, journalist en stijlicoon.

Farman werd in '66 geboren in een klein dorpje hoog in het Brudergebergte. Zijn gezin had een kleine zwart-wittelevisie in de chalet, waarop elke zaterdag een show uitgezonden werd. Zo maakte de kleine jongen voor het eerst kennis met de showbizzwereld. In zijn dorp kwijnde de jongen weg, het was hem daar veel te klein en te rustig. Hij wou de échte wereld zien! In zijn omgeving leefden alleen maar boeren en de kinderen van zijn leeftijd hielden zich alleen maar bezig met jodelen, het vee drijven en spelletjes spelen. Op zijn zestiende besloot hij dan ook om weg te lopen van huis. Hij verliet zijn dorp en zijn familie voor eeuwig en begon een nieuw leven in Nicosia. Hier liep hij tot zijn tweeëntwintigste school op het Sankt-Josephscollege, een KSO-school. Hierna bood een zekere heer hem een contract aan bij een regionale zender. Farman presteerde fantastisch en bleef niet ongezien door de nationale televisieomroep, de NNTO. Deze bood hem een levenslang contract aan. Farman ruilde zijn naam voor zijn artiestennaam, vertrok naar de stad der steden, Nirren Stad, en werd al gauw de populairste televisieomroeper van het hele land.

In de loop van zijn carrière presenteerde Farissman al talloze talkshows, journalen, liveshows en eenmalig zelfs het weer. Ook richtte hij zijn eigen roddelblad op, de Nirriaanse Babbelaar, en een eigen kledinglijn, Carolus' Wonders. Farissman is ook degene die het zich als enige kan permitteren belangrijke Nirriaanse politici of andere belangrijke persoonlijkheden zomaar lastig te vallen. Men zegt dat hij Vladimir Zēty ooit eens in bad interviewde. Ook is hij bij elk showbizzfeestje aanwezig.

In tegenstelling tot wat velen denken, is Farman géén homoseksueel. Hij heeft een vrouw en drie kinderen, die hij naar eigen zeggen liever buiten de publiciteit houdt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki