Wikia


Firminus Heinrich Dekmann (Cent, 18 juli 1924- Nicosia, 20 augustus 1991) was een criminelenjager uit het Groot-Nirrerijk.

De taak van een criminelenjager is het gevangennemen of indien nodig doden van voortvluchtige criminelen.

Al in zijn schooltijd droomde Dekmann ervan criminelenjager te worden. Toen hij afstudeerde, solliciteerde hij bij de rijkswacht voor een job als criminelenjager, die hij dan ook kreeg. Dekmann wist dat zijn beroep niet zonder gevaar was, maar bleef hem toch met passie uitvoeren. Zo was hij het die Nirren Stad verloste van een paar drugsbendes. Ook was hij het die Wolthor Amanov om het leven bracht. Net toen hij op pensioen wou gaan en het wat rustiger aan wou doen, werd hij om het leven gebracht met een vuurwapen door Arturo Giovanni. Dekmann ligt begraven in de Sankt-Lorenzkapel van Nicosia. Nog steeds zien vele criminelenjagers hem als hun voorbeeld.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki