Wikia


FG motel

Voorkant van een FG Motel

Formule Gier Motels, ook wel bekend als Formule 1 hotels, omdat het zo op de borden staat, is een hotelketen vooral bedoeld voor mensen die niet te veel willen betalen voor hun hotel of op doorreis zijn. Ze hebben 2 vestegingen in Gierendam , en nog 30 verspreid over het land. Er is een automaat en een balie voor boekingen en intcheckingen.
FGM

Formule Gier kamer


KamersEdit

Formule Gier Motels heeft op elke kamer een tweepersoonsbed, met daarboven een éénpersoonsbed. ook is er beschikkin over een wastafel, een raam, een tv en een tafeltje. De directeur van Formule Gier zegt dat er binnenkort een tweepersoonskamer komt. Formule Gier kamers hebben geen badkamer tot hun beschikking, wc´s en douches
FG 2P

Aankondegingsfoto van de toekomstige tweepersoonskamer

zijn bereikbaar via de gang. U kunt in een kamer komen door de toegangscode in te voeren bij het automaatje naast uw kamerdeur.
TND

wc´s en douches

EtenEdit

Formule gier heeft geen lunch of diner, maar wel ontbijt voor €3,50 per persoon. Dit bestaat uit keuze tussen stokbrood of gewoon brood, met een klein assortiment beleg en drinken. Wel krijgen bezoekers van Formule Gier een kortingskaartje voor restaurants in de buurt. Ook staan er automaten waarvan één met warme dranken en de ander met koude dranken en snacks. Om kant-en-klaar eten klaar te maken is er een magnetron tot uw beschikking in de ontbijtzaal.


Boeken en IncheckenEdit

Om bij Formule Gier te boeken, kunt U op het internet kamers boeken, of bij de balie/automaat komen en kijken of er nog kamers vrij zijn. Om in te checken moet U bij de balie of de automaat zijn. Overdag is de balie open, en kunt u bij drukte ook gebruik maken van de automaat. ´s nachts, kunt u terecht bij de automaat. Als deze niet werkt kunt u aanbellen, en een nachtmedewerker zal U komen helpen.