Wikia


De Gaardenaars zijn de inwoners van de Republiek der Gaarden. Dit is een volk dat slechts 9000 leden telt, zoals werd vastgesteld bij de meest recente volkstelling in 1938 en tevens een volk dat moeilijk is de omgang, stug, koppig en zwijgzaam en zeer kalm en sereen. Deze mensen kunnen soms uren voor zich uit staan te staren, starend naar een punt ver aan de horizon, hun gedachten elders. Zo erbij staand hebben ze wel wat weg van de Denker, en ze wensen niet in hun innerlijke overpeinzingen te worden gestoord, iets dat buitenstaanders nog wel eens willen vergeten maar waar een geboren Gaardenaar prima weet van heeft. Het is een melancholisch volk dat veel mijmert over vervlogen tijden en het grote succes uit het roemrijke verleden van de staat.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki