Wikia


De Horigheimse Conservatieven afgekort als de HC, is een grote conservatieve partij uit de beroemde en beruchte stadsstaat Horigheim. Deze partij heeft veruit de meeste zetels in de regering en domineerd de Politiek van Horigheim (al zou dit bij de komende verkiezingen kunnen omslaan). De Horigheimer conservatieven richtten deze partij op in 1876, onder leiding van de toenmalige minister van buitenlandse zaken Thom Huytman van Dorpen, een rijke en adelijke Horigheimer uit een oud en roemrijk geslacht. De conservatieven houden er conservatieve ideeen op na; het liefste houden ze altijd alles bij hetzelfde en zien zij zo min mogelijk veranderen in de staat.

In de laatste peiling van opiniepeiler Driekus Vermeer, uit april 2010, lijkt de Conservatieve partij een achterstand op de Klassieke liberalen, de KL, op te lopen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki