Wikia


De Ilose Secundaire School is een secundaire of middelbare school die tegenwoordig IloNo College heet. Het is een school die werd opgericht in 1901 door Rein Schoonhoven.

GeschiedenisEdit

Rein Schoonhoven

Oprichter Rein Schoonhoven

In 1901 besloot Rein Schoonhoven de school op te richten om goed onderwijs voor alle Immelanders mogelijk te maken. Veel inwoners van Immeland waren voorheen nogal arm en door hun beter op te leiden wilde Schoonhoven zijn land een zetje in de goede richting geven. De resultaten van de school waren vanaf het allereerste begin goed en de slaginspercentages waren enorm hoog.

LerarenEdit

Alleen de allerbeste leraren worden toegelaten op de school, dit zijn vaak vriendelijke mensen. Ze moeten al wat ouder zijn (minstens 40) en ervaring hebben opgedaan op andere bekende scholen zodat ze goed met allerlei situaties overweg kunnen.

Bekende LeerlingenEdit

Hieronder bekende (oud-)leerlingen:

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki