Wikia


Naghdor

Een Naghdor dame.

K
Mhejki

Een Mhejki meisje.

ajunda
is een groot land en ook een erg machtig land. Het land is economisch groot en machtig en heeft een sterk leger. Er wonen naar schatting zo'n zeven miljoen mensen in het uitgestrekte en dunbevolkte land, maar de laatste volkstelling was in 1938. Het land is het land van diverse indianenvolkeren waarvan de belangrijkste de Kopaneh Jajek is.

VolkerenEdit

De belangrijkste volkeren die deel uitmaken van de Kajundi's zijn:

StedenEdit

De belangrijkste steden in het land zijn:

NatuurEdit

Er zijn drie bekende meren: Laikoenspha in het Bahujeth-gebergte, het Ahdinimeer en het Jukimeer. Daarnaast nog de diersoorten Gobivissies en de angstaanjagende Nashermaki. Ook heilig is, vreemdgenoeg, het door de Najuki aanbeden Het Orakelse Hondje uit Horigheim. Het land staat bekend om haar natuur en mensen vanuit Immeland kwamen graag naar Kajunda toe om op vakantie te gaan of om mooie foto's van de natuurgebieden en de dieren te maken. Ook gingen ze veel naar de historische steden om daar rondleidingen te krijgen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki