Wikia


De kwade duinapen zijn een kwadaardig apenras dat haar oorsprong heeft in de Limburgse rivierduinen. Aldaar hebben zij zich gedurende hun eeuwen durende verblijf in het duingebied tot een gevaarlijk en hoogst ongebruikelijk apenras ontwikkeld. Deze apen staan bekend om hun irritante gedrag, hun vervelende giebellach en hun kinderachtige streken zoals het aan elkaar binden van schoenveters en het opeten van taarten bij de lokale bakker.

Tegenwoordig (anno 2010) zijn vrijwel alle kwade duinapen naar Kajunda en naar Horigheim vertrokken waar zij leven langs de rivierduinen van o.a. de Neima. Zij vertrokken eind 2009\begin 2010 om temidden van andere kwade apen een nieuw leven op te bouwen. Ze vertrokken per waterfiets en werden vergezeld door de zoon van de baas van de buurman van de neef van de vriendin van de voormalig eigenaar van het Orakelse hondje.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki