Wikia


Morrothon is een verschrikelijke schurk die aleen denkt aan wraak. Hij heeft altijd wel wapens op zak zoals hij al gezien is met revolvers, een geweer en zelfs al met een vlammenwerper. De laatste keer dat iemand hem zag was in 1986 toen droeg hij een lang zwart gewaad met een dodenmasker (het dodenmasker is zoals altijd) en zwarte schoenen met schuin naar beneden lopende rode strepen op. De reden waarom hij wraak wilt nemen is simpel juist bij hem waren op een jaar twee inbraken terzeldertijd was er in heel het dorp een golf van inbraken iemand zag de inbrekers weglopen. Toen de politie kwam en ze vroegen waar de inbrekers naartoe waren gelopen wees de persoon die het gezien had naar het bos. Maar de politie dacht dat ze het huisje aan de rand van het dorp bedoelde juist het huisje waar Morrothon woonde hij werd vijftien jaar opgesloten en al zijn bezitingen werden afgenomen en verdeeld onder de dorpsbewoners. Na vijftien jaar wou hij wraak nemen,!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki