Wikia


De NDSP (Nithacaanse Democratische Sociale Partij) is naast de VN de grootste en belangrijkste politieke partij op de Nithacaanse Archipel. De partij werd opgericht eind de jaren '40 door toenmalig president Bobos Likis.

Programma Edit

De NDSP is gematigd links en progressief. De partij komt naar eigen zeggen op voor het gewone volk en de gewone man in de straat. Ze staat verder open voor een internationale economie. Een echt vast programma heeft de partij verder niet; de archipelbewoners besteden niet zo'n aandacht aan politiek, en de partij waarvoor ze stemmen hangt vaker samen met gewoonte en invloed van de ouders dan van de eigenlijke politieke denkrichtingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het programma van de NDSP en VN dicht bij elkaar ligt, en dat beide partijen ongeveer een gelijke aanhang hebben.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki