Wikia


Roltrappen Pierlatore

De roltrappen in Pierlatore

Pierlatore is een ministaatje waar ongeveer alles mogelijk is.


Reeds de toegang is bizar.


Aan de roltrap die vanuit Horigheim steil de hoogte ingaat, lijkt vooreerst geen einde te komen. Er is echter geen weg terug. Wie eenmaal boven is, kan niet meer naar beneden (althans niet via dezelfde weg). Vandaar ook dat ondertussen heel wat nieuwsgierige bezoekers de electronische petitielijst ondertekenden die een verdwaalde voetganger aan het eind van de roltrap op een ipad zette.


Het toeval wil dat Aesopos de bewuste roltrap vandaag natuurlijk als eerste opging en verbluft het immense landschap in zich opnam. Last van pleinvrees? Neen, [...] alleen een beetje onwennig omdat het er op het eerste zicht allemaal zo nieuw en high-tech uitziet. Maar dat went wel!


Een zeer uitzonderlijk natuurfenomeen dat zich regelmatig voordoet in Pierlatore, zijn de luchtgebouwen die niets van doen hebben met de welgekende luchtkastelen. De luchtgebouwen zijn door iedere bezoeker of voorbijganger waarneembaar en verschijnen bij klaarlichte dag plots uit het niets. Menig Horigheimer boog zich reeds over deze materie. Tot op vandaag echter blijft het echter een raadsel wat aan de oorsprong van deze luchtgebouwen ligt.Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki