Wikia


Rihonville is de hoofdstad van het landje Uilon. Het werd door koning Jan Rihon (de Eerste) opgericht in December 2010. Het was een groot en duur project maar de Uiloniërs waren werkelijk dól op hun nieuwe hoofdstad. De oude hoofdstad had de koning maar saai en grauw gevonden. En een saaie hoofdstad, dát zag Zijne Majesteit beslist niet zitten. Vrienden van de koning kregen de mooiste huizen gratis verdeeld.

De hoofdstad heeft ruime, brede wegen. Er zijn veel parken en bomen en veel groen. De lucht is schoon en de omgeving netjes. Veel bedrijven willen wel graag hun kantoren in de hoofdstad neerzetten, maar de koning heeft het verboden. Het is verder verboden voor lelijke mensen om in Rihonville te wonen, en het is verboden somber te kijken of om op straat te spugen. Als je erop wordt betrapt gooit de koning je uit de staat en pikt hij je huis in voor zijn familie.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Around Wikia's network

Random Wiki